STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.

SALE! ALL WINES OF PHILIP LARDOT 15% OFF!

ANDERT WEIN

Michael & Erich Andert
Pamhagen, Burgenland, Oostenrijk

De sterren van ANDERT WEIN, een biologisch-dynamische wijnmakerij gevestigd in Pamhagen, Burgenland in Oostenrijk, is Demeter gecertificeerd. Met 4,5 hectare boerderij produceren ze voornamelijk Zweigelt en een scala aan witte wijnen, zoals Gruner Veltliner, Chardonnay en Gemischter satz-wijnen (Inclusief maceratie van de schil). Het is een geweldige combinatie en teamwerk. Michael die tijdens zijn jarenlange werkervaring intensief biodynamica heeft gestudeerd, en Erich met een verkoop- en sommelierachtergrond, deels ook werkzaam voor Weinskandal in Wenen. Begonnen in 1998, oefenen ze hun biodynamica nu volledig uit zonder machines of chemicaliën.

Gemaakt in een zelfgebouwde stenen kelder in de achtertuin, de wijnen ondergaan een spontane gisting en blijven daar tot ze klaar zijn. De wijnen zijn altijd ongefilterd en met geen tot weinig SO2.

Naast het maken van wijn, verbouwen ze verse kruiden, groenten en houden ze dieren. Als je ze bezoekt, zie je echt hoe gepassioneerd ze zijn over deze levensstijl, zelfgemaakt gezouten of gerookt vlees, verse groenten en absint. Alles is aanwezig.

Anadjucka

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.

Liquid error (layout/theme line 150): Could not find asset snippets/paywhirl-main.liquid